Ακμή

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Λαιμός

Μαύροι Κύκλοι

Πανάδες

ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗΕλληνικάEnglish


Τι σημαίνει φωτογήρανση;

Φωτογήρανση είναι η γήρανση του δέρματος που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Αρχίζει με τη γέννηση μας και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Προκαλεί ρυτίδες, κηλίδες, πανάδες, άγρια υφή, μείωση ελαστικότητας, χαλάρωση.

Ποιες κρέμες προτείνετε στην συγκεκριμένη μορφή γήρανσης;

Προτείνω τη Melanogenesis Solution και την Aha's & Bha's. Η Melanogenesis Solution  εκτός από τη βιταμίνη C που περιέχει στη σύνθεση της έχει και 10% AHA (άλφα-υδροξυοξέα) τα οποία κάνουν ένα μικροπίλινγκ και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα, ομοιογένεια στο χρώμα και μείωση των ρυτίδων. Η αρβουτίνη είναι η πιο ισχυρή λευκαντική ουσία στον χώρο της κοσμετολογίας. Στην Melanogenesis Solution η αρβουτίνη είναι στην πιο καθαρή της μορφή την άλφα-αρβουτίνη με αποτέλεσμα να προσφέρει και μεγαλύτερη λεύκανση. 

Η Aha's & Bha's περιέχει 10% ΑΗΑ, δηλαδή άλφα-υδροξυοξέα τα οποία κάνουν ένα συνεχές μικροπίλινγκ στην επιδερμίδα μειώνοντας ρυτίδες, κηλίδες και άγρια υφή. Τα κεραμίδια που περιέχει δρώντας σαν κεραμίδια μειώνουν την διαδερμική απώλεια νερού και έτσι το νερό που περιέχει το δέρμα μας δεν χάνεται και η επιδερμίδα μας διατηρείται ενυδατωμένη.Τα σφιγγολιπίδια που περιέχει διεγείρουν τους παράγοντες λίπανσης του δέρματος με αποτέλεσμα αυτό να είναι ελαστικό.Τα ΒΗΑ που περιέχει σε συγκέντρωση 2% βοηθούν τα παραπάνω συστατικά να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα.


Melanogenesis Solution - Doctor's Order