Ακμή

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Λαιμός

Μαύροι Κύκλοι

Πανάδες

ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗΕλληνικάEnglish


Νέος όρος; Τώρα τελευταία τον ακούμε συχνά. Ποιους αφορά;

Είναι όρος που χρησιμοποιούμε για όλους εμάς που ζούμε στις πόλεις με έντονους ρυθμούς ζωής, με άγχος, με λίγο και κακής ποιότητας ύπνο, για τους επαγγελματίες αθλητές και τους καπνιστές. Όλοι εμείς παράγουμε πολλές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη μορφή αυτή γήρανσης. Το δέρμα με οξειδωτική γήρανση εμφανίζεται ξηρό με πολλές επιφανειακές ρυτίδες, χαλάρωση και κιτρινωπό χρώμα.

Τι προϊόντα των D.Ο. θα συστήνατε;

Θα προτείνω συνδυασμό δύο προϊόντων ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα σημάδια της γήρανσης αυτής. Την Antioxidant Formula και την Melanogenesis Solution. Η Antioxidant Formula (A.F.) με βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 10% και σε μορφή βραδείας αποδέσμευσης, μειώνει την οξείδωση του δέρματος σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η περιεκτικότητα αλλά και η μορφή της βιταμίνης C που περιέχει η A.F. προσφέρει στο δέρμα μείωση των ρυτίδων, λεύκανση του δέρματος, φωτοπροστασία και μείωση της χαλάρωσης. Το συνένζυμο Q10 που υπάρχει στην A.F. υπάρχει σε νανοσωματίδια ώστε να μπορεί να εισέρχεται και μέσα στα κύτταρα προκαλώντας τη μείωση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν στην οξειδωτική γήρανση. Ο συνδυασμός των δύο κάνει την κρέμα αυτή μοναδική για την αντιμετώπιση της οξειδωτικής γήρανσης, αφού τα δυο συστατικά δρουν συνεργικά.

Η Melanogenesis Solution, τώρα εκτός από τη βιταμίνη C που περιέχει στη σύνθεση της έχει και 10% AHA (άλφα-υδροξυοξέα) τα οποία κάνουν ένα μικροπίλινγκ και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα, ομοιογένεια στο χρώμα και μείωση των ρυτίδων. Η αρβουτίνη είναι η πιο ισχυρή λευκαντική ουσία στον χώρο της κοσμετολογίας. Στην Melanogenesis Solution η αρβουτίνη είναι στην πιο καθαρή της μορφή την άλφα-αρβουτίνη με αποτέλεσμα να προσφέρει και μεγαλύτερη λεύκανση.


Antioxidant Formula - Doctor's Order