Ακμή

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Λαιμός

Μαύροι Κύκλοι

Πανάδες

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗΕλληνικάEnglish


Ορμονολογική γήρανση. Τι είναι;

Είναι η γήρανση που έρχεται με την κλιμακτήριο. Τότε εμφανίζονται ρυτίδες όχι μόνο στα σημεία έκφρασης, αλλά και στο πηγούνι, στα μάγουλα και φυσικά αυξάνει η χαλάρωση.

Τι προτείνουμε τότε;

Θα προτείνω την Regeneration Prescription, η οποία περιέχει βιταμίνη Α στη μορφή της ρετινόλης και βιταμίνη Ε. Η ρετινόλη είναι η χρυσή σταθερά για την αντιγήρανση. Πάνω από 700 άρθρα σε επίσημα ιατρικά περιοδικά αποδεικνύουν την αξία της ρετινόλης στην μείωση των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και του σκληρού δέρματος. Ενώ η βιταμίνη Ε μειώνει τις ελεύθερες ρίζες, θρέφει το δέρμα έχοντας ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Επίσης η βιταμίνη Ε δρα αναπλαστικά στο δέρμα, στην επίδραση της μόλυνσης του περιβάλλοντος, της επίδραση του ήλιου, της επούλωσης των τραυματισμών. Ακόμη έχοντας ιδιότητες τύπου οιστρογόνων ανδρογόνων και προγεστερόνης «μπερδεύει» τα κύτταρα του δέρματος ότι υπάρχει ακόμη σωστή έκκριση των ορμονών αυτών. Ο συνδυασμός των δύο βιταμινών βοηθά στην απορρόφηση τους.

Μαζί θα έδινα την Antioxidant Formula γιατί περιέχει vit C 10% σε μορφή η οποία δεν οξειδώνεται, αλλά ελευθερώνεται αργά-αργά στο δέρμα προσφέροντας την αντιοξειδωτική της δράση, λεύκανση, μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης.

Η vit C για να μπορεί να κάνει αυτά που υπόσχεται πρέπει να περιέχεται σε περιεκτικότητα άνω του 5% και επίσης να είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μην οξειδώνεται. Η vit C που περιέχεται στην Antioxidant Formula έχει αυτές τις ιδιότητες. Η κρέμα αυτή περιέχει και το συνένζυμο Q10, το οποίο υπάρχει στο δέρμα και φροντίζει να μειώνει τις ελεύθερες ρίζες. Στις φωτοεκτεθειμένες περιοχές αυτό βρίσκεται να είναι ελαττωμένο. Η Antioxidant Formula το ξαναδίνει στην επιδερμίδα και μάλιστα στη μορφή των νανοσωματιδίων ώστε να απορροφάται από τα κύτταρα.


Regeneration Prescription - Doctor's Order
Antioxidant Formula - Doctor's Order