Ακμή

Απολέπιση

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Πανάδες

Eye NourishingΕλληνικάEnglish


Για την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών.

Συστατικά: skinmmics 8%, υαλουρονικό οξύ μικρού βάρους 0,20%, cupuacu butter 1%, ουρία 10%, πανθενόλη, αλλαντοΐνη
Eye Nourishing - Doctor's Order

  • Skinmimics: Σύμπλοκο κεραμιδίων και φωσφολιπιδίων. Τα πρώτα δρουν σαν κεραμίδια μειώνοντας την διαδερμική απώλεια νερού, ενώ παράλληλα διεγείρουν το ενυδατικό μηχανισμό του δέρματος. Τα δεύτερα διορθώνουν το λιπιδαιμικό φραγμό της επιδερμίδας διεγείροντας παράλληλα την σύνθεση των λιπιδίων του δέρματος και την ανανέωση και διόρθωση των κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους: Η μορφή αυτού του υαλουρονικού οξέος απορροφάται από τα κύτταρα, με αποτέλεσμα μείωση των ρυτίδων, αύξηση της ενυδάτωσης και προαγωγή της παραγωγής κολλαγόνου.
  • Oυρία: Εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό.
  • Cupuacu Butter: Το συστατικό αυτό αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος και παράλληλα μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού. Την δράση αυτή την απελευθερώνει σταδιακά Έχει ακόμη μαλακτικές ιδιότητες ενώ περιέχοντας φυτοστερόλες ρυθμίζει την δράση των λιπιδίων στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και έχει αναπλαστική και αντιοξειδωτική δράση μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.
  • Πανθενόλη: Ενυδατική και μαλακτική δράση, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, έχει αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και προάγει την επιθηλιοποίηση.
  • Αλλαντοΐνη: Ενεργοποιεί τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, έχει ισχυρή αναπλαστική δράση.