Ακμή

Απολέπιση

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Πανάδες

Antioxidant FormulaΕλληνικάEnglish


Το προϊόν είναι για άτομα που καταπονούν τον οργανισμό τους και το δέρμα τους (έντονη άσκηση, κακός ύπνος, έκθεση στον ήλιο).

Συστατικά: βιταμίνη C 10%, συνένζυμο Q10 0,5%, cupuacu butter 2%, αλλαντοΐνη, ελαιόλαδο, πανθενόλη
Antioxidant Formula - Doctor's Order

  • Βιταμίνη C: Σε μορφή που δεν οξειδώνεται αλλά απελευθερώνεται σταδιακά στο δέρμα, ασκώντας τις ευεργετικές της ιδιότητες όπως αντιγήρανση, διεγείροντας την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης τα οποία σε έλλειψη βιταμίνης C δεν συντίθενται, αντιοξειδωση και λάμψη μέσω μείωσης των ελεύθερων ριζών, λεύκανση, φωτοπροστασία ενισχύοντας την δράση των αντηλιακών κρεμών γι'αυτό και προτείνεται η χρήση της πριν από αυτές. Η κρέμα αυτή της βιτ C υπερισχύει σε σχέση με τις άλλες κρέμες που περιέχουν βιταμίνη C γιατί εδώ η βιταμίνη είναι συνδεδεμένη με γλυκόζη που την προστατεύει από την οξείδωση και λόγω της γλυκοσιδασης ενός ενζύμου που απαντάται σε ποσότητες στην επιδερμίδα απελευθερώνεται σταδιακά.
  • Συνένζυμο Q10: Το συνένζυμο Q10 είναι ένα ισχυρό τοπικό αντιοξειδωτικό μειώνοντας δραστικά την οξειδωτική διεργασία και τις ελεύθερες ρίζες ενώ παράλληλα αυξάνει την παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα και τα ενισχύει όσον αφορά τον προορισμό τους. Υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα και βρίσκεται μειωμένο στις φωτοεκτεθειμένες περιοχές. Στην κρέμα αυτή είναι σε μορφή νανοσωματιδίων για καλύτερη απορρόφηση.
  • Cupuacu Butter: Tο συστατικό αυτό αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος και παράλληλα μειώνει την διαδερμικήαπώλεια νερού. Την δράση αυτή την απελευθερώνει σταδιακά Έχει ακόμη μαλακτικές ιδιότητες ενώ περιέχοντας φυτοστερόλες ρυθμίζει την δράση των λιπιδίων στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και έχει αναπλαστική και αντιοξειδωτική δράση μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.
  • Αλλαντοΐνη: Ενεργοποιεί τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, έχει ισχυρή αναπλαστική δράση.
  • Πανθενόλη: Ενυδατική και μαλακτική δράση, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, έχει αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και προάγει την επιθηλιοποίηση.
  • Ελαιόλαδο: Προσφέρει ενυδάτωση και λίπανση.