Ακμή

Απολέπιση

Αντιγήρανση

Ενυδάτωση

Θαμπό Δέρμα

Πανάδες

Aha's & Bha'sΕλληνικάEnglish


Για άτομα με συχνή ή/και χρόνια έκθεση στον ήλιο.

Συνδυασμός έχει και αξιόλογα αποτελέσματα στην θεραπεία της ήπιας έως μέτριας βαρύτητας ακμή.


Συστατικά: γλυκολικό οξύ 10%, σαλικυλικό οξύ 2%, skinmmimics 8%, cupuacu butter 1%, αλλαντοΐνη, πανθενόλη
Aha's & Bha's - Doctor's Order

  • Γλυκολικό οξύ: Αντιγηραντική και απολεπιστική δράση η οποία προσφέρει λάμψη και μείωση των μελαγχρωματικών βλαβών και ρυτίδων.
  • Σαλικυλικό οξύ: Μείωση της λιπαρότητας.
  • Skinmimics: Σύμπλοκο κεραμιδίων και φωσφολιπιδίων. Τα πρώτα δρουν σαν κεραμίδια μειώνοντας την διαδερμική απώλεια νερού, ενώ παράλληλα διεγείρουν το ενυδατικό μηχανισμό του δέρματος. Τα δεύτερα διορθώνουν το λιπιδαιμικό φραγμό της επιδερμίδας διεγείροντας παράλληλα την σύνθεση των λιπιδίων του δέρματος και την ανανέωση και διόρθωση των κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Cupuacu Butter: Το συστατικό αυτό αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος και παράλληλα μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού. Την δράση αυτή την απελευθερώνει σταδιακά. Έχει ακόμη μαλακτικές ιδιότητες ενώ περιέχοντας φυτοστερόλες ρυθμίζει την δράση των λιπιδίων στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και έχει αναπλαστική και αντιοξειδωτική δράση. μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.
  • Aλλαντοΐνη: Ενεργοποιεί τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, έχει ισχυρή αναπλαστική δράση.
  • Πανθενόλη: Ενυδατική και μαλακτική δράση, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, έχει αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και προάγει την επιθηλιοποίηση.